Edukacija žena i parova

_

Program edukacija žena i parova sastoji se od uvodnog susreta (grupnog ili individualnog) te od 8 individualnih edukacijskih susreta. Program je posve individualan i prilagođen korisnicima i njihovoj specifičnoj situaciji, pa je tako i broj susreta koji će se održati promjenjiv.

UVODNI SUSRETI:

  • Edukacije započinju uvodnim susretom (individualnim ili grupnim) nakon kojeg se odlučujete da li želite ući u naš program individualnih edukacija. Uvodni susret služi da Vas upozna s programom i da Vam pruži sve informacije kako biste mogli početi s našim edukacijama. Tada vam se dodjeljuje i osobni podučavatelj koji će Vas pratiti u cijelom procesu edukacije i po potrebi nakon toga.
  • Grupni uvodni susreti su dostupni u mjestima gdje postoje podučavatelji sustava (Zagreb ili Split) i održavaju se uglavnom jednom mjesečno za manju grupu parova.
  • Individualni (osobni) uvodni susreti se dogovaraju individualno s Vama.
  • Ukoliko živite podalje od mjesta gdje postoje naši podučavatelji, uvodne susrete i edukacije možete nesmetano polaziti putem Skype-a.

INDIVIDUALNI EDUKACIJSKI SUSRETI:

Edukacijski susreti s podučavateljem/-icom FertilityCare sustava odvijaju se prema sljedećem rasporedu:

  • Susreti br. 1.- 4. svaka dva tjedna
  • Susret  br. 5. – mjesec dana nakon 4. susreta
  • Susret  br. 6. ,7. i 8. – svaka tri mjeseca

Individualni susreti su neophodni za učenje o Vašoj plodnosti, te za stjecanje samopouzdanja i povjerenja u znakove Vaše plodnosti. Pristup podučavatelja se potpuno prilagođava Vašoj specifičnoj situaciji te su pritom moguća manja odstupanja od gore navedenog rasporeda. Individualni susreti i stalna dostupnost podučavatelja omogućuju Vam kontinuiranu stručnu pomoć i podršku u stjecanju znanja i iskustva u upoznavanju Vaše plodnosti.

Prijavite se na Uvodni susret