Dijagnosticiranje i liječenje problema ginekološkog zdravlja

O NaPro liječenju

_

NaPro liječenje (engl. NaProTechnology) je dijagnosticiranje i liječenje problema ginekološkog zdravlja i plodnosti na temelju bilješki plodnosti koje se vode putem FertilityCare™ sustava. Ono uključuje potpun medicinski i kirurški pristup u dijagnosticiranju i liječenju bolesti. NaPro tako pruža individualan i cjelovit (holistički) pristup u skrbi o ženskom zdravlju. Liječenje provode za to posebno educirani liječnici koji su završili poseban certificirani program izobrazbe.

Termin NaPro dolazi iz engleskog naziva NaProTechnolgy® što je skraćenica od Natural Procreative Technology (Tehnologija prirodne prokreacije). Ono se razvilo kao plod dugogodišnjih znanstvenih istraživanja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Creighton i Institutu Pape Pavla VI u Omahi (Nebraska, SAD) pod vodstvom dr. Thomasa W. Hilgersa, porodničara i ginekologa. Kao nova reproduktivna znanost je službeno objavljena 1991. godine.

NaPro se najčešće koristi kod problema neplodnosti (ženske i muške) i sponatnih pobačaja, ali i kod raznih hormonalnih problema, cista, neurednih krvarenja, PMS-a i slično.

Međunarodni institut za restoravinu resprodukcijsku medicinu

NaPro spada u tzv. restorativne metode liječenja problema s plodnošću i zdravlja žene. Mnogi liječnici iz svijeta i ostali stručnjaci koji se bave takvim vrstama medicinskog liječenja udruženi su u Međunarodni institut za restorativnu reprodukcijsku medicinu (International Institutue for restorative Reproductive Medicine). Oni istražuju i provode medicinske metode liječenja koje su usredotočene na pretrage i liječenje koje identificiraju i popravljaju otkrivene uzroke,  te nastoje očuvati i poboljšati plodnost kako bi prirodnim putem došlo do uspješne trudnoće.

Fertility-e1459260378256

FertilityCare

DETALJNIJE

fertility-daughter

Stručne edukacije

DETALJNIJE

iskustva

Iskustva parova

DETALJNIJE

Prijavite se na Uvodni susret