engleski jezik hrvatski jezik


Prijatelji :: Postanite Prijatelj

 

Ukoliko podupirete ciljeve i djelatnosti našeg Centra, u skladu s navedenim na stranicama Mreža prijatelja, pozivamo vas da postanete naš Prijatelj! Ako ste zainteresirani, slobodno popunite i pošaljite niže navedeni obrazac za prijavu. Ubrzo po zaprimanju Vaše prijave kontaktirat ćemo Vas kako bi započeli suradnju. Ne zaboravite nam napisati prilikom prijave i neki lijepi komentar, iskustvo ili poticaj koji ćemo se potruditi objaviti na dobrobit svih članova, Prijatelja i simpatizera Centra. Također, napominjemo da bi svaki Prijatelj Centra trebao godišnje uplatiti određeni novčani prilog koji sam određuje u skladu s vlastitim trenutnim mogućnostima.

Ime:
Prezime:
Datum rođenja:
Mjesto rođenja:
Bračno stanje:
Zanimanje:
Adresa:
Grad:
Tel./mob. broj:
E-mail:
Znanja i vještine*:
Komentar:

* Ponekad će nam trebati Vaša pomoć, savjet ili podrška. Stoga, ukoliko posjedujete određena znanja ili vještine koje bi nam mogle biti od pomoći, molimo da to navedete u prijavi.

Ako više preferirate redovnu poštu, pristupnicu u pdf formatu možete preuzeti ovdje. Ispunjenu i potpisanu pristupnicu pošaljite na našu adresu navedenu na stranici Kontakti.

FertilityCare

NaPro

Iskustva parova