engleski jezik hrvatski jezik


Novosti

 

25.04.2016. Međunarodna konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu (WOOMB International) u Zagrebu

U organiziaciji Centra za prirodno planiranje obitelji se u Zagrebu od 12. do 14. svibnja 2016. održava međunarodna konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu® (WOOMB International). Konferencija je namijenjena podučavateljima i promotorima Billingsove ovulacijske metode®, zdravstvenom osoblju, odgajateljima i savjetnicima koji rade s bračnim parovima, obiteljima i mladima, a pozvani su i svi zainteresirani za teme planiranja obitelji, brige za žensko zdravlje i liječenja neplodnosti. Ovo je prva konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu® koja se održava u Europi i na njoj će sudjelovati iskusni svjetski stručnjaci.
Detaljne informacije o konferenciji i pratećem edukacijskom programu nalaze se na ovoj web stranici.

26.04.2014. Prva stručna edukacija u Hrvatskoj za nove podučavatelje FertilityCare™ sustava

FertilityCare Edukacija Ove jeseni će se po prvi puta održati edukacija za stručnjake podučavatelje FertilityCare™ sustava u Hrvatskoj (Zagreb) u organizaciji Centra za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska i Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Rok prijave je do 15.08.2014.

18.10.2012. Hrvatska dobiva nove stručnjake

Polaznici edukacije iz Hrvatske s dr. T. W. HilgersOd 8. do 15. rujna 2012. godne u Lomiankiju, Poljska, održana je 1. faza edukacije za stručnjake iz područja FertilityCare sustava i NaPro liječenja. To je bila ujedno i prva edukacija za liječnike i edukatore iz ovih područja u Europi. Edukaciji su prisustvovale brojne osobe, a osobito veliki broj liječnika iz cijele Europe. Iz Hrvatske je edukaciji prisustvovalo 6 osoba, od toga troje liječnika. Druga faza edukacije za sve kandidate slijedi u veljači 2013. godine.
Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim dobrovoljnim prilozima pomogli da većina kandidata iz Hrvatske pohađa edukaciju i tako omoguće dostupnost FertilityCare sustava i Napro liječenja većem broju ljudi u Hrvatskoj! U tijeku je prikupljanje sredstava za drugu fazu edukacije, te molimo sve koji nas mogu podržati, da to učine uplatom na naš žiro račun naveden na stranici Kontakti.

08.02.2012. Podrška građanskoj inicijativi "I ja sam bio embrij"

Centar za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska podržava građansku inicijativu „I ja sam bio embrij“ (prigodni kratki film možete pogledati ovdje). Inicijativa je pokrenuta 16. siječnja 2012. godine u cilju zaštite ljudskog života od trenutka začeća. Više o inicijativi možete pronaći na stranicama udruge Vigilare.

20.12.2010. Internet stranica Centra za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska je započela s radom

Internet stranica Centra za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska www.fertilitycare.hr je službeno započela s radom 20.12.2010. Sada su napokon dostupne sve osnovne informacije o FertilityCare™ sustavu, NaPro liječenju, kao i o našem Centru na jednom mjestu i to na hrvatskom jeziku. Internet stranica je izrađena uz potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Vjerujemo da će mnogima biti od koristi. Ako imate kakve primjedbe, pohvale ili općenito komentare na našu web stranicu slobodno nam javite putem kontakata na stranici Kontakti.

FertilityCare

NaPro

Iskustva parova