engleski jezik hrvatski jezik


Kontakti

 

Centar za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska
10000 Zagreb
Hrvatska

e-mail: info@fertilitycare.hr

web: www.fertilitycare.hr

OIB: 49164329345

MB: 2395274

žiro-račun: 2360000-1102241449 (Zagrebačka banka)

IBAN: HR4823600001102241449


* * *

Putem dolje navedene online forme možete se prijaviti na Uvodni susret o FertilityCare sustavu i/ili nas kontaktirati zbog nekog drugog razloga. Molimo da ispunite sva polja u formi.

Izaberite FertilityCare centar:

Ime:
Prezime:
Godina rođenja:
Zanimanje (žena):
Zanimanje (muž):
Grad:
Tel./mob. broj:
E-mail:
Upit:


Napomena za Uvodni susret:

Grupni uvodni susreti se održavaju svaki drugi četvrtak u mjesecu u kasnim poslijepodnevnim satima na području grada Zagreba. U obrascu za kontakt molimo naglasite za koji mjesec se prijavljujete.

Kotizacija za grupni uvodni susret po paru/osobi iznosi 100,00kn. Detaljne upute o uplati kotizacije, kao i točnom vremenu i mjestu održavanja grupnog uvodnog susreta dobit ćete nakon Vaše prijave.

U obrascu za kontakt molimo također naglasite radi čega Vas zanima FertilityCare sustav (npr. upoznavanje plodnosti, planiranje obitelji, umanjena plodnost/neplodnost, spontani pobačaji i sl.). Molimo parove umanjene plodnosti da, ako je poznata, obavezno navedu dosadašnju dijagnozu.

Ukoliko zbog veće udaljenosti od Zagrebačke županije niste u mogućnosti sudjelovati na organiziranom grupnom Uvodnom susretu, molimo da to naglasite u svojoj prijavi. Za Vas možemo organizirati Uvodne susrete putem Interneta služeći se programom Skype.

FertilityCare

NaPro

Iskustva parova