engleski jezik hrvatski jezik


Iskustva parova

 

S. i H.

Zatrudnila sam 4. put i bila izvan sebe kad smo prvi put ultrazvučno vidjeli otkucaje srca. Do tada nismo uspjeli doći do toga.

Sanja i Tomislav

Svi nalazi su bili uredni osim hormona AMH koji je bio vrlo nizak što je upućivalo na to da je moja rezerva jajnih stanica mala i da nemamo baš puno vremena - stavljeni smo na listu za umjetnu oplodnju.

L. i J.

Specijalist mi je potvrdio mišljenje ginekologa - mi smo kandidati za postupak umjetne oplodnje jer nam se bliži 40-ta, imam jedan jajovod, a suprug je često dugo poslovno odsutan.

Ivana i Alen

Pokucali smo na vrata više priznatih liječnika, ali kod svakog je zaključak bio isti - umjetna oplodnja.

Mirela i Ivica

Brzo sam ostala trudna i primili su me u bolnicu radi trombofilije, a za hormonski disbalans su rekli da nije problem. U bolnici sam ležala mjesec dana, ali su iz dana u dan odgađali početak davanja injekcija i u 8. tjednu trudnoće sam opet imala spontani...

Maja i Mario

Nakon više od godinu dana bezuspješnog pokušavanja postizanja trudnoće uvidjeli smo da nešto nije u redu i potrazili pomoć doktora.

X i Y

Sa 25 godina sam se udala i na našu veliku radost čim smo poželjeli ostala sam trudna. Nažalost izgubila sam trudnoću.

M. i Z.

Na granici sam da se pomirimo sa situacijom, te da zahvalimo na jednom zdravom djetetu. Tada saznajemo za FertilityCare program i odlučujemo se pokušati tu dobiti odgovor na naše probleme. Nakon par mjeseci edukacije i praćenja ciklusa NaPro liječnik ustanovljuje slabu folikularnu funkciju i propisuje mi terapiju.

Margita i Miljenko

Nakon dvije godine braka shvatili smo da imamo problem s plodnošću. Obratili smo se prvo klasičnoj medicini. Nakon obavljenih pretraga preporučena nam je umjetna oplodnja. Samo liječenje trajalo je godinu dana bez rezultata.

Maja i Dražen

Isprva skeptična, budući sam prošla IVF postupak u prvoj trudnoći, odlučila sam dati šansu nečemu novom. Na prvi sastanak tj. uvodno predavanje, suprug i ja, otišli smo na Valentinovo 2012.god.

V. i T.

Kako su godine prolazile, meni je postalo jasno da nešto nije u redu, ali štogod da smo pokušavali, vrata su se zatvarala pred nama. Jedino što su nam nudili bila je umjetna oplodnja, koju smo mi isključili. Ja sam bila uvjerena da moraju postojati drugi načini da nam se pomogne, ali mi ih nismo mogli naći. U privatnoj klinici su nam rekli da bez obzira koliko bismo bili spremni platiti, ne mogu nam pomoći.

Katarina i Ivan

Čim je doktor vidio suprugov nalaz, koji je glasio asthenozoospermia, preporučio nam je umjetnu oplodnju, jer, po njegovom mišljenju, to je bilo jedino što možemo učiniti da dobijemo dijete. Kako oboje to nismo željeli, nismo se dali smesti nego smo i dalje pokušavali. No, do oplodnje nije dolazilo i postali smo već očajni.

Ivana i Damir

Nakon što su prošle 2 godine od našeg vjenčanja (2005.) i budući da u tom razdoblju supruga nije zatrudnjela, obratili smo se liječnicima za pomoć. Suprug je obavio spermiogram i rezultati nisu bili obećavajući – oligoasthenoteratozoospermia.

Ines i Nikola

FertilityCare nam je pomogao naučiti znakove kojim nam tijelo govori, što je u konačnici blagoslovljeno našim prvim sinom - junačinom Markom. :)

Barbara i Eugen Gundić

Nakon primjene preporučene terapije od strane NaPro liječnika u samo dva ciklusa, u lipnju 2008. rodili su se naši blizanci.

V. i D.

U današnje vrijeme sva priča o kontracepciji usmjerena je na umjetne metode (pilula, prezervativi), dok se prirodne metode smatraju nepouzdanima, zastarjelima i teškima. Moje iskustvo je sasvim drugačije.

Tina i Ivica

Uz naučenu vještinu prepoznavanja znakova ženskog tijela, upoznali smo se na dubljoj razini. Kvaliteta komunikacije je daleko bolja. Naš bračni odnos je iskreniji, bliskiji i intimniji, tako da oboje osjećamo kao da nam je darovana nova dimenzija bračnog združivanja, gdje smo upoznali pravu ljepotu darivanja jedno drugome u potpunosti.

Ana

Preporučam ovu metodu svakoj osobi, jer je najbolji način kako osluškivati vlastito tijelo.

Dijana i Marinko Kern

Sve je počelo 2002. godine. Nedugo nakon vjenčanja, moj muž i ja smo odlučili da želimo bebicu. Mjeseci su prolazili, ali rezultata nije bilo.

Chris Donovan

We're one of the couples who Dr. Phil Boyle helped to create one of the 800 babies!


FertilityCare

NaPro

Iskustva parova